Розійшлися друзями: екс-чоловік Ірини Білик став режисером її великих ювілейних концертів

Ирина Билык и ее сын Табриз с экс-мужем Асланом Ахмадовым
Ікона української поп-музики Ірина Білик розпочинає всеукраїнський концертний тур. 22 та 23 травня на сцені палацу «Україна» вона заспіває свої хіти.

Цієї суботи та неділі на сцені національного палацу мистецтв «Україна» відбудуться 4 грандіозних ювілейних шоу Ірини Білик. Епатажна ікона української поп-музики виконає пісні, які давно не співала та які всі мріють знову почути – це будуть найкращі композиції з усіх альбомів співачки за всі 30 років її творчої діяльності. «Так просто», «Ти – мій», «А я пливу у човні», «Одинокая» – хіти, з яких розпочиналась музична історія незалежної України і які багато років потому залишаються близькими кожному.

Режисером концертів став фотохудожник, стиліст, режисер кліпів і екс-чоловік співачки – Аслан Ахмадов. Тому глядачам можна не сумніватися: у новому шоу буде максимум любові та океани емоцій. За задумом Аслана, у ювілейній програмі співачки немає дуетів, виступів запрошених артистів. Тільки сама Ірина, її пісні і її спілкування із глядачами.

Читайте также

На каких автомобилях ездят звезды: Тина Кароль, Оля Полякова, NK, Наталья Могилевская и Ирина Билык

На каких автомобилях ездят звезды: Тина Кароль, Оля Полякова, NK, Наталья Могилевская и Ирина Билык

Ирина Билык подала на развод с Асланом Ахмадовым — своим пятым мужем

Ирина Билык подала на развод с Асланом Ахмадовым — своим пятым мужем

«У ювілейних шоу вся увага буде прикута до Ірини, яка буде одночасно і на сцені, і на екранах. Практично під кожну пісню ми зняли новий віджеїнг. В основному зйомки проходили у Києві, Одесі, а значна частина матеріалу була знята «з рук» – я кілька тижнів бігав з камерою, а потім півтора місяця сидів цілодобово за комп'ютером, щоб це все змонтувати», – розповідає Аслан Ахмадов.

Розповідаючи про підготовку до всеукраїнського туру, яка тривала більше півроку, включаючи пошиття абсолютно нових концертних костюмів, які розробила команда українських дизайнерів на чолі з відомим маестро моди Сергієм Бизовим й постановку найскладнішої хореографії для шоу-балету, Ірина Білик зазначає:

«Я дуже довго готувалася до свого ювілейного туру, але видно так було задумано Богом, щоб мені ніколи не виповнювалося 50 і всі ювілейні торжества, що мали відбутися у березні-квітні, були скасовані через карантин. Але те особливо й цінно для мене, що мої глядачі вкотре мене не зрадили. Коли концерти переносилися на нові дати, люди тримали у себе на поличках квитки і з трепетом чекали, коли ми побачимося. Мої глядачі знають, наскільки для мене важливі ці зустрічі. Нехай ювілей, не ювілей, день народження чи інше свято, але кожний концерт і кожний глядач у моєму залі для мене дійсно важливий, як найбільш дорогоцінний діамант».

Читайте также

Самая счастливая мама! Младший сын Ирины Билык отпраздновал первый юбилей

Самая счастливая мама! Младший сын Ирины Билык отпраздновал первый юбилей

Ирина Билык рассказала, как относится к девушке своего сына

Ирина Билык рассказала, как относится к девушке своего сына

Ювілейні концерти співачки є частиною всеукраїнського туру. Після концертів в Києві, глядачі чекають Ірину Білик в Рівному, Сумах, Житомирі, Чернівцях, Івано-Франківську, Полтаві, Кропивницькому та інших містах і містечках Українах. Загалом ювілейний тур охоплює більше 30 міст та буде тривати аж до вересня 2021 року.

Фото: прес-служба, архів Viva!

5’Nizza
Предыдущий материал

5’Nizza, Луна и одесская Лига смеха: легендарный Летний театр Gorsad начинает новую жизнь

Я бережу свою шкіру
Следующий материал

Десять відомих українок, які стали обличчями соціального проекту «SkinScan. Я бережу свою шкіру»

Новости партнеров